Rootline

Goerner Group

CSR

Content

Viziuni și obiective

Viitorul înseamnă ieri, azi şi mâine.

Om, curaj, natură, inovaţie – funcţionează doar împreună. În plus: acestea sunt interdependente.

De aceea, crezul nostru este: gândim economic, acţionăm pe termen lung. Suntem responsabili faţă de mediu, societate, clienţi, consumatori şi angajaţi şi facem asta din convingere pentru că dorim să avem grijă de lumea pe care o lăsăm moştenire copiilor noştri. Măsuri cu menajarea resurselor şi eficienţă energetică on top pe agenda noastră.

 

 

Dezvoltare durabilă

Pentru că...

...motivaţia angajaţilor creşte.
Ca angajator responsabil, ne asigurăm cele mai bune minţi de pe piaţa muncii şi le păstrăm în întreprindere.

...fidelizarea clientelei creşte.
Atitudinea noastră socială şi ecologică reprezintă cheia pentru clienţii viitorului, care solicită din ce în ce mai mult produse şi servicii durabile şi totuşi avantajoase ca preţ. Odată cu creşterea încrederii în noi, creşte şi conştiinţa de marcă a întregului grup de firme.

...Scad riscurile.
Lanţurile de creare a valorilor trainice, comunicarea transparentă la nivelul întreprinderii şi utilizarea eficientă a resurselor apără reputaţia excepţională a grupului Goerner.

...Apar inovaţii.
În afara afacerilor de bază, tindem către soluţii durabile şi ne creştem astfel potenţialul de inovaţie şi şansele de viitor. Astfel ne asigurăm avantaje concurenţiale şi ne consolidăm poziţia pe piaţa financiară.

 


 

Descărcări