Rootline

Goerner GroupPieţe

Industria tehnică

Content

Goerner Packaging

Dezvoltarea producţiei de ambalaje din carton la locaţiile
Dezvoltarea producţiei de ambalaje din carton la locaţiile
Dezvoltarea producţiei de ambalaje din carton la locaţiile

Dezvoltarea producţiei de ambalaje din carton la locaţiile din Austria şi România.

Dezvoltările durabile sunt specializarea noastră. Dezvoltăm soluţii adaptate pentru clienţii noştri în locaţiile noastre din Austria şi România - perfect adaptate şi funcţionale. Fiecare produs merită cel mai bun ambalaj, conceput individual. Echipa noastră calificată este dedicat implicată în dezvoltarea ambalajelor şi etapelor de proces în lanţul de creare a valorilor pentru fiecare client în parte. Stabilitatea proceselor şi implicit calitatea, preţul şi respectarea înţelegerilor cu clienţii reprezintă punctul central al activităţilor noastre. Deoarece noi suntem conştienţi de responsabilitatea necesară pentru un parteneriat funcţional cu clienţii noştri.

Aflaţi mai multe pe GOERNER PACKAGING

 

 

MANN+HUMMEL Gruppe

„Grupa MANN+HUMMEL se numără printre liderii de piaţă în dezvoltarea, producţia şi distribuirea de sisteme de filtrare a fluidelor şi a aerului, a sistemelor de aspirare şi a filtrelor de incintă. Pentru a face faţă unor exigenţe atât de înalte, o componentă importantă în întregul edificiu o reprezintă, printre altele, şi firmele furnizoare. Din 2009, Goerner Kartonagen este unul din primii zece furnizori la nivel mondial în domeniul materialelor de ambalare în cadrul grupei MANN+HUMMEL. Tendinţa de perfecţionare permanentă, de a cultiva o colaborare partenerială şi constructivă reprezintă o notă distinctivă a Goerner Kartonagen şi a contribuit la succesul comun.“

 

EATON

„Companiile Eaton şi Goerner au cooperat strâns la definirea oportunităţilor şi la utilizarea soluţiilor de ambalare optimizate în mai multe locaţii Eaton din Europa. Experienţa Goerner şi ideile de valoare au contribuit la reducerea costurilor pentru ambalaje ale Eaton, îmbunătăţind totodată protecţia şi calitatea produselor pe parcursul transportului către destinaţiile finale.”

 


 

Goerner Formpack

Dezvoltarea şi producţia de componente fasonate pe bază de fibre din material reciclat
Dezvoltarea şi producţia de componente fasonate pe bază de fibre din material reciclat
Dezvoltarea şi producţia de componente fasonate pe bază de fibre din material reciclat

Dezvoltarea şi producţia de componente fasonate pe bază de fibre din material reciclat la locaţia din Austria.

Industria tehnică reprezintă o mare provocare pentru producătorul de ambalaje. Goerner livrează ambalaje de protecţie şi de transport ecologice din material turnat pe bază de fibre, ale căror posibilităţi de utilizare sunt aproape nelimitate. Şi care reprezintă, în plus, o alternativă ecologică şi economică eficientă la ambalajele din polistiren.

Perne de presiune, apărătoare de muchii pentru prefabricate, ambalaje de protecţie adaptate la formă, componente de caroserie, piese de uzură, straturi intermediare baterie, ambalaje de protecţie pentru ştergătoare şi multe altele pot fi produse din materiale turnate pe bază de fibre. Până la 100% reciclabile.

Aflaţi mai multe pe GOERNER FORMPACK

 


 

Goerner Bionics

Goerner Bionics îmbină două domenii esenţiale din industria ambalajelor.

Prin combinaţia dintre carton şi componente fasonate pe bază de fibre pot fi concepute şi produse soluţii de ambalare 3D individuale. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, ambalajul este stabil în cel mai înalt grad, mai uşor decât materialele obişnuite, perfect stivuibil şi astfel este optimizat pentru transport. Pe lângă componenta ecologică şi durabilitate, aceste caracteristici sunt deosebit de relevante pentru clienţii din industria tehnică.

Aflaţi mai multe pe GOERNER BIONICS