Rootline

Goerner GroupExtensiile

Imprima

Content

vCard

 

 

Trusty Report Logo
De încredere, canalul intern de raportare sigur și securizat al Grupului Goerner pentru comunicarea informațiilor despre încălcări suspectate în cadrul organizației.

Contacte

Goerner Packaging GmbH
St. Ruprechter Str. 115
9020 Klagenfurt
Telefon: +43 (0) 463 33 750
Fax: +43 (0) 463 33 750 15
E-mail: officeno@spamgoerner-group.com

Director general
Frau Goerner Elisabeth, drept de reprezentare în exclusivitate

Acţionar majoritar
Firma W. GOERNER Fundația privată

Sediul societăţii
Klagenfurt

Numărul de înregistrare al firmei
FN 93455 i

Obiectul activităţii firmei
Producerea şi comercializarea cartonajelor din carton masiv (imprimat şi neimprimat), printre altele şi cutii de pantofi şi pentru monitoare, cutii pliante, precum şi ambalaje pentru dulciuri.

UID: ATU25744503
DUNS: 300461126

 

 

Copyright
Textele, imaginile, graficele, sunetele, animaţiile şi materialele video precum şi dispunerea acestora pe site-ul web GOERNER se supun drepturilor de autor şi altor legi de protecţie. Nu este permisă copierea conţinutului acestui website în scopuri comerciale, prelucrarea, modificarea sau accesul terţilor. Nu este permisă reproducerea niciunei părţi din această pagină web, sub nicio formă, fără aprobarea scrisă și nici prelucrarea, multiplicarea sau orice alt tip de prelucrare cu utilizarea mijloacelor electronice sau difuzarea de orice fel. Vă atragem atenţia că imaginile conţinute pe site-ul web sunt parţial supuse drepturilor de autor ale terţilor.

Nu este garantată corectitudinea informaţiilor conţinute în aceste pagini. În niciun caz nu se asumă vreo răspunderea pentru pagubele rezultate din utilizarea informaţiilor accesate.

 

Indicaţie importantă pentru hiperlinkuri
Prin decizia din 12 mai 1998 - 312 O 85/98 - răspunderea pentru hiperlinkuri - tribunalul regional Viena a decis că în anumite situaţii, prin crearea unui link se asumă şi responsabilitatea pentru conţinutul paginii linkuite. Acest lucru - afirmă curtea- poate fi prevenit numai printr-o distanţare explicită faţă de aceste conţinuturi. Deoarece nu avem nicio influenţă asupra alcătuirii şi asupra conţinutului paginilor linkuite, ne distanţăm explicit faţă de conţinuturile tuturor paginilor linkuite de pe acest server şi nu ne însuşim conţinuturile paginilor linkuite. Această declaraţie este valabilă pentru linkurile disponibile de pe acest server.

 

Protecţia datelor
În toate cazurile sunt valabile următoarele: Oricine utilizează accesul la Goerner Group, se declară de acord cu analiza, prelucrarea, utilizarea datelor. Acesta este standardul internaţional uzual. Datele analizate sunt analizate nepersonalizat şi exclusiv în scopuri de cercetare a pieţei, pentru reclamă şi pentru modelarea paginii.

 

Goerner Group este denumirea unei mărci generale şi nu trebuie considerată firmă în sensul juridic al cuvântului!