Rootline

Goerner Group

Istoric

Content

De la întreprinderea lucrativă clasică la întreprinderea industrială inovativă.
De la întreprinderea industrială clasică la întreprinderea industrială inovativă cu mai multe locaţii de producţie. Clădire nouă de birouri 2015, în relocare.

Pas cu pas spre succes

De la întreprinderea lucrativă clasică la întreprinderea industrială inovativă.

Probabil că nimeni nu se gândea în 1923 că Wilhelm Goerner sen. va pune bazele unei întreprinderi familiale, care va reprezenta un model de inovaţie şi viziune 100 de ani mai târziu.

Parcursul întreprinderii a fost întotdeauna marcat de succes. Prin preluarea întreprinderii de către Wilhelm Goerner jun. în 1972, s-a început şi construcţia celei de-a doua fabrici în Klagenfurt. Din 2006, Elisabeth Goerner şi Wilhelm Siller-Goerner conduc întreprinderea familială cu mult curaj şi folosindu-se de know-how-ul potrivit într-o nouă eră, de succes sub numele Goerner Group. Flerul pentru utilizarea optimă a sinergiilor şi viziunea noului a transformat întreprinderea familială Goerner într-o întreprindere industrială inovativă. Exemplul cel mai recent: Goerner Bionics efectuează cercetări, în măsura posibilităţilor, pentru transpunerea fenomenelor din natură în tehnologie. Însă un lucru este cert la Goerner: Mai avem încă multe de spus...

 

 

1923 Întemeierea întreprinderii Goerner Kartonagen de către Wilhelm Goerner sen.

1972 Extinderea capacităţii şi construirea celei de-a 2-a fabrici în Klagenfurt de către Wilhelm Goerner jun.

2006 Preluarea conducerii afacerii de către Elisabeth Goerner şi întemeierea locaţiei de producţie din România/Lugoj.

2010 Preluarea Formpack GmbH, acţionarul majoritar devine Dl Wilhelm Siller-Goerner.

2012 Investiţii în extinderea capacităţii Formpack şi Goerner Kartonagen în Klagenfurt şi România.

2013 Orientare strategică nouă a firmei. Toate filialele şi participaţiile sunt reunite sub titulatura Goerner Group, pentru o utilizare mai eficientă a sinergiilor. Concomitent sunt stabilite flancurile pentru alte domenii de competenţă.

2014 Înfiinţarea filialei Goerner Bionics. Experţii se dedică cercetării, respectiv transpunerii fenomenelor din natură în tehnologie.